Odjel izvođenja tvrtke Energo-s d.o.o. osnovan je 2008. godine te od samog početka teži konstantom napretku i usavršavanju naše usluge. Kako smo uvijek usmjereni napretku i vođeni iskustvom, to nas dovodi među lidere regije u području strojarskih instalacija.

Bez obzira da li se oslanjate na plin, ulje ili obnovljive izvore energije, naš tim stručnjaka će za vaš sustav naći optimalno rješenje u području grijanja i hlađenja bilo da planirate novu izgradnju ili pak modernizaciju stare.

U navedenim područjima kompetentan smo partner kojem je korisnik u prvom planu te zajedno sa njim nastojimo doći do najboljeg mogućeg rješenja sukladno potrebama.

 

Dogovorite svoj sastanak već danas

 

na elektroničku privoluOvime dajem privolu da se moji osobni podaci (ime, prezime, e-mail adresa) koriste u svrhu rješavanja upita koji sam postavio. Energo-S d.o.o. će koristiti moje osobne podatke samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, i to tako da se podaci koriste sve do rješavanja upita. Upoznat sam sa pravom da od Energo-S d.o.o. zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka. u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u svrhu odgovora na postavljeni upit.
[recaptcha]