Za projektiranje je zadužen stručan tim ovlaštenih projektanata strojarske struke s rješenjima Hrvatske komore inženjera u strojarstva. Projekti koje izrađujemo kreću se od najjednostavnijih do najsloženijih.

Kako i u ostalim odjelima, tako i u projektiranju tvrtka je uvijek u korak sa najnovijim tehnološkim rješenjima i načinima boljeg iskorištenja energije što nam daje mogućnost da ponudimo najoptimalnije rješenje.

Naš je cilj biti i partner investitoru pri realizaciji investicije. To ne znači samo pružati uslugu projektiranja, već biti uvijek i u svakom pogledu na raspolaganju investitoru i raditi u njegovom interesu.

Zadovoljstvo investitora na kraju suradnje je naš uspjeh. Tu je na prvom mjestu preuzimanje i organiziranje cjelokupnog projektiranja svih faza projekata, ishođenja suglasnosti i dozvola, te nadzor za vrijeme građenja.

 

Dogovorite svoj sastanak već danas

 

na elektroničku privoluOvime dajem privolu da se moji osobni podaci (ime, prezime, e-mail adresa) koriste u svrhu rješavanja upita koji sam postavio. Energo-S d.o.o. će koristiti moje osobne podatke samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, i to tako da se podaci koriste sve do rješavanja upita. Upoznat sam sa pravom da od Energo-S d.o.o. zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka. u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u svrhu odgovora na postavljeni upit.
[recaptcha]