Da bi omogućili maksimalnu učinkovitost Vaših uređaja te ispravnost istih, kontaktirajte nas u svrhu redovitog godišnjeg servisa ili preventivnog održavanja kako bi vaša oprema imala što duži vijek trajanja.

Tvrtka ENERGO-S d.o.o. nudi usluge održavanja i servisa za:

  • Rashladne sustave
  • Klimatizacijske sustave
  • Plinske uređaje
  • Centralno grijanje
  • Obnovljive izvore energije

Energo-S je uvoznik i direktni DAIKIN HCE partner. Osim Daikin uređaja, Energo-S distribuira i servisira brandove Mitsubishi, Toshiba, Gree.

 

Dogovorite svoj sastanak već danas

 

na elektroničku privoluOvime dajem privolu da se moji osobni podaci (ime, prezime, e-mail adresa) koriste u svrhu rješavanja upita koji sam postavio. Energo-S d.o.o. će koristiti moje osobne podatke samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, i to tako da se podaci koriste sve do rješavanja upita. Upoznat sam sa pravom da od Energo-S d.o.o. zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka. u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u svrhu odgovora na postavljeni upit.
[recaptcha]