DAIKIN MULTIAKCIJA

Ušteda do 6.500 kuna uz multi-split akciju!

Iskoristi trenutak i opremi svoj dom, apartman ili ured na zadovoljstvo svih. Grijanje, hlađenje, kvalitetu zraka, uštedu energije tijekom cijele godine i još mnogo drugih prednosti omogućit će ti vrhunska vanjska multi jedinica uz popust od 15%.

Jedinstvena je prilika i za nabavu dizanerskih i tehnološki naprednih unutarnjih jedinica Stylish (u bijeloj i crnoj boji) i Perfera (u zidnoj i podnoj izvedbi) s popustom od 10%.

Flash Streamer only by Daikin – za život bez alergija i virusa

Daikin klima-uređaji opremljeni su jedinstvenim sustavima filtriranja koji osiguravaju visoku kvalitetu zraka. Stylish i Perfera uređaji posebni su i kad je riječ o filterima. U njih je ugrađena patentirana tehnologija Daikin Flash Streamer – posebno napredni filter koji stvara elektrone visoke brzine te u kemijskoj reakciji razlaže viruse, alergene, plijesni, bakterije, osiguravajući kvalitetniji i čišći zrak. S učinkovitošću do čak 97%, odstranjivanje svih nečistoća moguće je već 15 minuta nakon početka procesa. U uređaje je također ugrađen i titanski filter koji uklanja neugodne mirise nastale od duhanskog dima ili kućnih ljubimaca. Dodatno,  Stylish ima i anti-alergenski filter koji sakuplja prašinu i pelud iz zraka s učinkovitošću preko 99%.

Kvaliteta_zraka_u_zatvorenom_prostoru.jpg

Napredna tehnologija

Grid eye – Ovaj posebno dizajnirani senzor u Stylish uređaju mjeri prosječne temperature različitih površina kao što su podovi i zidovi te osigurava jednoliku temperaturnu raspodjelu.

Senzor pokreta – detektira pokret ljudskog tijela u prostoriji. Ako u prostoriji nema nikoga duže od 20 minuta, način rada automatski se prebacuje u način za uštedu energije.

Tihi rad 
Stylish i Perfera postižu iznimno niske razine zvuka čak do 19 dBA, što je jedva čujna razina poput šuštanja lišća na vjetru a to omogućuje njihovo uključivanje i za vrijeme spavanja. I vanjske jedinice sposobne su za tih rad što može biti vrlo korisno u gusto naseljenim područjima ili u stambenim zgradama gdje neće ometati susjedstvo čak ni noću.

Grijanje u razini poda
Podna Perfera istrujava topli zrak u razini poda čime se osigurava visoki komfor u grijanju.

Jednostavno upravljanje – Residential Controller

Jednostavno povežite vaše Stylish i Perfera zidne/podne jedinice s Wi-Fi mrežom i preuzmite aplikaciju kako biste mogli upravljati temperaturom, načinom rada, brzinom ventilatora, podešavati tjedni program te pratiti potrošnju energije i uštede.

Dodatno uživajte u svojim uređajima koristeći usluge glasovnog upravljanja putem Amazon Alexa ili Google Assistant.

Akcija traje do 22.12.2021.


Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na 042/214-835 ili na komercijala@energo-s.hr .

zatraži ponudu

KONTAKTIRAJTE NAS S POVJERENJEM

Podijelite na društvenim mrežama

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
Scroll to Top