ENERGO-S

Klima uređaji

Hladite i grijte vaš dom uz Energo-S

Dizalica topline zrak-zrak je logičan izbor ako vam je potrebno grijanje i hlađenje, neovisno o tome obnavljate li postojeću kuću i gradite novu. Naše dizalice topline zrak-zrak lagano se montiraju i idealno su rješenje za zamjenu starih električnih sustava.

Daikinov inverter učinkovito regulira brzinu motora i smanjuje potrošnju energije za do 30%. Inverter neće trošiti dodatnu energiju na pokretanje i zaustavljanje, nego će prilagoditi brzinu motora za neprekidan rad i veću učinkovitost u dugoročnom smislu.

Ovi prilagodljivi uređaji plan prikladni su za bilo koji tlocrt zgrade, a razred energetske učinkovitosti A+++ zadovoljava sve zahtjeve ekoloških zgrada.

 

Daikin inverter - energetski štedljiva tehnologija

Korištenje obnovljivih izvora energije

Daikin dizalice topline zrak-zrak 80% energije uzimaju iz zraka, 20% iz električne mreže, a vaš dom zagrijavaju i hlade uz energetsku učinkovitost A+++, najveći raspoloživi razred energetske učinkovitosti na tržištu.

Prilagodljive konfiguracije u svim domovima

Energo-S zadovoljiti će sve vaše potrebe, neovisno o tome tražite li rješenje za jednu prostoriju ili sustav za cijeli dom

DVODIJELNI SUSTAV

Povezuje 1 unutarnju s 1 vanjskom jedinicom
Grije ili hladi 1 prostoriju
Jednostavna ugradnja

VIŠEDIJELNI SUSTAV

Povezuje do 9 unutarnjih s 1 vanjskom jedinicom
Grije ili hladi do 9 različitih prostorija
Zasebna regulacija za svaku prostoriju

KLIMA UREĐAJI POGODNI ZA GRIJANJE

ZADOVOLJNI KLIJENTI

IMATE pitanja?

Dogovorite sastanak

SERVIS UREĐAJA?