Često se susrećemo sa lošim izvođenjima gradnje, što zbog neznanja izvođača, štednje materijala ili nečeg trećeg. Nestručna gradnja višestruko povećava troškove izgradnje pri popravcima (ako ih se uopće može naknadno izvršiti).

Nadzorni inženjer vrši stručan nadzor gradnje objekta i višestruko štedi Vaše troškove kroz posao:

  • da li se stvarno obavljaju radovi koji se naplaćuju
  • da li se ugrađuju svi materijali specificirani po projektu (kvalitativno i kvantitativno)

Prema Zakonu o prostornom uređenju i gradnji nadzorni inženjer je osoba koja u ime investitora provodi stručni nadzor građenja. Stručni nadzor građenja investitor mora povjeriti osobi ovlaštenoj za obavljanje te djelatnosti. U provedbi stručnog nadzora građenja nadzorni inženjer nadzire građenje u skladu s projektom za koji je izdana dozvola.

 

Dogovorite svoj sastanak već danas

 

na elektroničku privoluOvime dajem privolu da se moji osobni podaci (ime, prezime, e-mail adresa) koriste u svrhu rješavanja upita koji sam postavio. Energo-S d.o.o. će koristiti moje osobne podatke samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, i to tako da se podaci koriste sve do rješavanja upita. Upoznat sam sa pravom da od Energo-S d.o.o. zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka. u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u svrhu odgovora na postavljeni upit.
[recaptcha]