Sigurnost kupovine

Mnogi korisnici interneta još uvijek se ne osjećaju sigurno prilikom online naručivanja i kupovine. Ovim putem želimo istaknuti jamstva koja vam naša tvrtka garantira kod kupnje proizvoda sa naše web stranice.

Proizvodi koje nalazite i pretražujete u našem shopu proizvedeni su od strane renomiranih europskih i svjetskih proizvođača te su proizvedeni prema odgovarajućim standardima. Svaki proizvod je certificiran i pouzdan te sukladno tome jamčimo za njegovu kvalitetu.

Pojednostavljeni i sigurni načini plaćanja

Kod naručivanja naših proizvoda, plaćanje se vrši na tri najsigurnija načina nad kojima imate potpunu kontrolu. Platiti možete virmanski, odnosno internet bankarstvom pri čemu naša tvrtka, niti bilo koja treća strana, nema uvid u vaše osobne financijske podatke. Drugi način je plaćanje prilikom preuzimanja paketa, kada gotovinom podmirujete račun dostavljaču. Prilikom kupnje platnom karticom preusmjeravamo vas na stranicu pružatelja usluge procesiranja i naplate kartica koji te podatke pohranjuje u skladu s PCI DSS certifikacijom, najvišim stupnjem zaštite i čuvanja povjerljivih podataka i u skladu s odredbama važećih zakona u RH.

Imate pravo na povrat robe i novca

Ipak, ako niste zadovoljni naručenim, kupljeni proizvod možete vratiti u roku od 14 dana. Naši ljubazni zaposlenici s razumijevanjem će vas uputiti u proces povrata robe i novca. Više detalja vezanih uz povrat svakako pročitajte na stranici Uvjeti korištenja.

Otvorena komunikacija i dostupnost

Naši ljubazni zaposlenici pristupačni su vam i dostupni i za sva druga pitanja. Molimo vas da nas kontaktirate na neki od spomenutih brojeva koje ćete pronaći na poveznici Kontaktirajte nas.

Nema zlouporabe osobnih podataka

Osobne podatke koje unosite u obrazac za narudžbu obvezujemo se koristiti isključivo u poslovne svrhe te u svrhu poboljšanja vašeg korisničkog iskustva. Više o čuvanju privatnosti osobnih podataka možete pročitati na stranici “Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka“.

Poštujemo Zakon Republike Hrvatske o zaštiti potrošača

Tvrtka Energo-s d.o.o. koja je vlasnica stranice www.energo-s.hr, djeluje sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, zakonu Republike Hrvatske kojim se štite osnovna prava potrošača pri kupnji proizvoda i usluga, kao i pri drugim oblicima stjecanja proizvoda i usluga na tržištu. Dijelove zakona vezane uz naš web shop možete pogledati u Uvjetima korištenja.