O nama

O nama

Energo-s d.o.o. je tvrtka specijalizirana za izvođenje strojarskih instalacija i održavanje sustava grijanja, hlađenja, ventilacije u poslovnim i stambenim objektima i proizvodnim pogonima.

Osnovna djelatnost tvrtke je izvođenje strojarskih instalacija sustava grijanja, hlađenja, ventilacije i ugradnja obnovljivih izvora energije.

Tvrtka Energo-s d.o.o. osnovana je 2006. godine. Tijekom 17 godina poslovanja brojimo mnogo uspješnih projekata i zadovoljnih klijenata.

Kontinuirano pratimo i usavršavamo svjetske trendove, unapređujemo razinu zaštite okoliša te korištenja obnovljivih izvora energije. Težimo stalnom usavršavanju i educiranju kako bi bili u korak sa svim novim tehnologijama na tržištu te omogućili našim zaposlenicima da bolje i lakše obavljaju svoj posao.

Poduzeće odlikuje stručan tim djelatnika, dugogodišnje iskustvo na području strojarskih radova grijanja, hlađenja i ventilacije. Trenutačno zapošljavamo 50-ak zaposlenika kojih čini tim diplomiranih inženjera iz područja strojarstva i građevine , kvalificirani instalateri grijanja i klimatizacije te serviseri grijanja i klimatizacije.

Direktni  smo zastupnik  za vodeće brendove Daikin , Clivet i Wilo.

  1. Vizija- vodeća tvrtka na području strojarskih instalacija
  2. Misija- najviša kvaliteta usluga na području projektiranja, izvođenje i održavanja strojarskih instalacija i opreme.
  3. Cilj- kontinuirano povećanje zadovoljstva klijenata našim uslugama i proizvodima na području projektiranja, izvođenja i održavanja strojarskih instalacija i opreme.

Certifikati